12 Eyl 2015
#25239

bu sene ni kazandım. eve cıkacak bir arkadas arıyorum. yahu bu halici kazananlar nerde kalıyor? kiralar acıkcası bana pahalı geldi bu yuzden tek basıma eve cıkmak istemiyorum. eger yanıma kafa dengi birini bulursam beraber eve cıkabiliriz. sigara alkol ve misafiri sıkıntı etmeyecek ve ben tarafından da edilmeyecegini suan da öğrenmiş bir kafadar olabilir. kişi başı kiranın yaklaşık en fazla 600 olan bir yer bulunabilir. tarafı da tarafı da uygundur okula tek vesaitleri oldugu için.

Üye:İletişim:Deryaa
Bu ilan, ilan sahibi tarafından "Gizli" olarak işaretlendiği için e-posta / telefon bilgileri görüntülenemez. kendisine yorum alanından ulaşabilirsin (not: yorumunda "Gizli" şeysini seçersen yorumunu bi' tek sen ve zât-ı şâhâneleri görebilir).
  • · 30 Eki 2015, 22:20  derya merhaba hala ev arıyorsan lütfen iletişime geç
  • · 30 Eyl 2015, 20:55  ev 1+1 ve 4 katlı binanın en üst katındadır.doğalgaz kombilidir.kışın ısınma problemi yoktur.binanın altında bakkal mevcuttur.evde sınırsız wi-fi internet mevcuttur.kiraya verilecek odanın içerisinde çek-yat kanepe 2 adet takım koltuk elbise dolabı televizyon masa perdesi halısı herşeyi mevcuttur.
  • · 28 Eyl 2015, 20:34  derya selam, evim kağıthane merkezde. hala ev arkadaşı arayışın devam ediyorsa. iletişime geçebiliriz.
  • · 25 Eyl 2015, 01:40  hala ariyorsaniz eger bende fatih sultan mehmette okuyorum okullarimiz yakin bende ev arkadasi ariyorum irtibata gecebilir
  • · 22 Eyl 2015, 02:13  sefakoyde evimizin bi odasini alkol kullanmayan eve erkek arkadas getirmiycek olan temiz ogrenci ye vermek i stiyoruz, aile yainda kalicaksiniz. 507 067 19 18
  • · 14 Eyl 2015, 17:20  benim ilana bakabilirsiniz. ev eşyalı, kişi başı ücret 350 tl. yenibosna metrobüs yakınında.
  • · 13 Eyl 2015, 23:19  ben de bir odamı kiralamak istiyorum. evim bakırköy meydan da. görüşmek için istediğiniz yere gelip, görüşebiliriz. numaram; 0507, 447, 67, 85
  • · 13 Eyl 2015, 12:15  ben bi odamı kiralamak istiyorum ilanıma bak istersen letişim : 05369669402

Diğer "İstanbul Ev Arkadaşı" İlanları