11 Şub 2018
#36544

ben ingilizce öğretmeniyim ve 2+1 evim. yakacıkta metroya onbes dk yürüme mesafesi, ulasım kolaylıgı olan evime bayan arkadas arıyorum ama sakin ve temiz bi erkek arkadas da olabilir depozito da almıycam gerekli esyalar mevcuttur onunda parasını talep etmiyorum keyfi bi yerlere gidip yakıt parasını bana kitlemiycek bir ev arkadası istiyorum, sonucta faturaları bölüşmek için bi aradayız. tesekkürler.

Üye:İletişim:Cigdemnejla
Bu ilan, ilan sahibi tarafından "Gizli" olarak işaretlendiği için e-posta / telefon bilgileri görüntülenemez. kendisine yorum alanından ulaşabilirsin (not: yorumunda "Gizli" şeysini seçersen yorumunu bi' tek sen ve zât-ı şâhâneleri görebilir).
  • ·21 Şub 2018, 23:07  mrb iyi günler ev arkadaşı arıyorum kargoda çalışıyorum beni arayabilirsiniz arıyorsanız 05459264902
  • ·20 Şub 2018, 11:28  merhaba azra ben ilanın geçerliyese haala arayabilir misin
  • ·19 Şub 2018, 23:27  merhaba ben çırağan sarayında güvenlik görevlisiyim adım bahadır 25 yaşındayım çanakkaleliyim düzenli ve titizimdir acil taşınmam gerekiyor 5534953717
  • ·13 Şub 2018, 15:52  bana acıl ulasırmısınız merve hanım 0538 071 83 08
  • ·13 Şub 2018, 15:34  mrb bayan ev arkadaşı arıyorsunuz ben size ev arkadaşı olmak istiyorum iş yerim var kabul edersen maddi beklentim yok 551 189 8578...
  • ·12 Şub 2018, 22:34  merhaba ismim volkan 34 yaşındayım sizin içinde uygun olursa size arkadaşlık yapmak isterim.aslannn.1634@hotmail.com mail adresim
  • ·12 Şub 2018, 20:05  oldugum icin yaziyorum .. ricam karar vermeden bi gorusmek en azindan kendimi ifadr etmek isterim
  • ·12 Şub 2018, 20:04  anlasilabilecek uyumlu duzenli biriyimdir sessizligi ve hiziru severim erkek arkadaslarla kalmaktan yada onlarin gurultulu ortamlarindan rahatsiz
  • ·12 Şub 2018, 20:03  bana acil ulasirsaniz sevinirim . kendi halinde dogma buyume beyoglu cihangirliyim. 1983 dogumluyum . sadece duzen ve seviye istiyorun hepsi bu
  • ·12 Şub 2018, 17:36  mrhbar . adim erkut .. mumkunse gorusmek konusmak isterim bu konuyla ilgili .. kendi isimi yapiyorum ufakbi erkek giyim magzam var .

Diğer "İstanbul Ev Arkadaşı" İlanları